Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Připravuje se další ročník Školy mladých rozhodčích

 
pátek, 22. září 2017, 09:16

Komise rozhodčích KFS Jč.kraje uspořádá v případě dostatečného počtu zájemců další ročník Školy mladých rozhodčích. Zahájen bude letos v prosinci 2017.

Přihlášky je možné zaslat emailem (eibl.vladimir@volny.cz) nebo poštou (Fotbalový svaz, Skuherského 14, 370 01 ČB), nebo doručit osobně na sekr. KFS Jč. kraje. Přihláška musí obsahovat: jméno a příjmení, adresu, datum narození, telefon a event. emailové spojení.

Přihlášky je nutné zaslat do 15. listopadu 2017 na KFS. Dosud došlé přihlášky na ŠMR jsou zaevidovány a platné. Přihlášení na nahlášenou emailovou adresu obdrží začátkem prosince pozvánku na první seminář.

KR KFS Jč.kraje oznamuje, že opět bude ŠMR zakončena v měsíci březnu závěrečnými zkouškami. Bližší informace Vám podá sekretář KFS Vladimír Eibl (mobil: 777 268 713).

Napsal(a) (kfs)