Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Výsledky táborského dorostu: U19 porazil Meteor, uspěl i U16 v Doubravce

 
čtvrtek, 21. září 2017, 17:13

Dvě výhry, jedna remíza a jedna porážka, taková je víkendová bilance táborských dorosteneckých družstev.

FC MAS Táborsko U19 – FK Meteor Praha 5:2 (2:2)

Branky: Rytíř, Schramhauser (p.k.), Radosta, Říha, Hrubý – Vetešník 2. ŽK: Vozihnoj.

Sestava: Matoušek – Větrovský, Rytíř (88. Böhm), Kmeťo, Mikuláštík – Hüttner (86. Laszák), Schramhauser, Hrubý – Říha, Radosta (72. Vozihnoj), Varačka.

Hodnocení trenéra Karla Musila: „V úvodu na nás ležel stín z minulého utkání. Ztrátou ve středu hřiště a naší nedůsledností jsme poslali soupeře do vedení. Museli jsme udělat změny, posuny v sestavě. Začali jsme lépe kombinovat, soupeře přehrávat a zaslouženě jsme vyrovnali. V úvodu 2. poločasu jsme dali vedoucí branku a ta rozhodla. Odehráli jsme dobré utkání, ale v obranné fázi se musíme zlepšit."


Senco Doubravka – FC MAS Táborsko U18 4:0 (1:0)

Sestava: Duchoň – Cais (43. Moudrý), Bouchal, Böhm, Mareš – Miklík, Štefl, Mischnik – Slavík, Kubín, Laszák.


FC MAS Táborsko U17 – FK Meteor Praha 2:2, na pen. 1:4

Branky FCT: 35. a 40. Dumbrovský.
Sestava: Nowák – Studenovský, Jindrák, Brabec, Blokeš – Soukal, Danda – Červ (41. Nguyen), Ott, Kahoun (59. Želivský) – Dumbrovský.

Hodnocení trenéra Jiřího Regáska: „Soupeř byl od první do poslední minuty lepším týmem. Byl lepší v pohybu, lépe kombinoval a celkově nás přehrával. Naše hra postrádala myšlenku, vázla výstavba a vepředu jsme nedokázali udržet míč. Naše dva góly jsme vstřelili jako přes kopírák – dlouhý balon, chyba stopera soupeře a Dumbrovský byl sám před brankářem. Jediným pozitivem vylo, že se Dumbrovský dvakrát trefil do černého a nabídl nám možnost kopat pokutové kopy. Při nich se ale už potřetí za sebou chováme jako malé děti. Naše penalty postrádají sebevědomí a hlavně razanci kopu.“


Senco Doubravka - FC MAS Táborko U16 1:2 (1:2)

Branky FCT: 14. Šupák, 19. Kubovský.
Sestava: Nowák – Belada, Weinzettel, Fišer, Pajer – Icha, Škrleta – Kubovský, Přibyl (75. Trnka), Červ (50. Koblasa) – Šupák.

Hodnocení trenéra Zbyňka Jaroše: „Na utkání jsme cestovali opět v poslepované sestavě, takže jsme některé hráče vyzkoušeli prvně na postech, kde ještě nikdy nehráli. Podle toho také vypadalo utkání. Výkon měl nasazení, hráči bojovali, což je v pořádku a patří to do každého utkání, ale chyběla kvalita, součinnost, plnění individuální a týmové taktiky. Z tohoto pohledu se mi výkon nelíbil, očekávám určitě více, než jsme předvedli, na druhou stranu jsou k tomu objektivní důvody. Bohužel lepíme každé utkání a za chvíli bude půlka podzimu, jako tým se zatím nemůžeme dát dohromady. Prozatímní fungování týmu je pro mě velkým zklamáním.“

Napsal(a) Luboš Dvořák/FCT | Foto Jan Škrle