Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čtyři Dvory oslabené Hrdějovice přece jen udolaly

 
středa, 20. září 2017, 21:19

Derby starých známých nemá favorita. Potvrdilo se to i v duelu I. A třídy (sk. B), v němž Hrdějovice hostily Čtyři Dvory. Domácí Slavoj vstoupil do sezony čtyřmi výhrami v řadě a remízou na D. Vodě, Čtyřdvorští sbírali vítězství jen na hřištích soupeřů a venku uspěli i do třetice. Za kouče Martina Wohlgemutha zaskočil na střídačce Zdeněk Kuna, trenér čtyřdvorské mládeže, neboť bývalý stoper Dynama ČB je s týmem Vykovu ČB na veteránském šampionátu 50+ v sálovce ve španělském Lloret de Mar.

Ohlasy ze střídaček

Michal Hrdlička, trenér Hrdějovic: „Nebyl to snadný zápas, i když jsme nakonec prohráli. Nejdřív jsme do čtyřicáté minuty vedli, jenže proměněná penalta skóre vyrovnala. Jenže do konce poločasu šli do vedení hosté. Gól do šatny je měl povzbudit, zvlášť když jsme navíc šli do deseti. Něco proběhlo mezi naším gólmanem a rozhodčím a přišlo vyloučení. I tak jsme dokázali vyrovnat, asi nás podcenili. Bohužel stejně svoji přesilovku využili dalšími dvěma góly.“

Zdeněk Kuna, zastupující trenér Čt. Dvorů: „První poločas byl vyrovnaný a prohrávali jsme v něm po chybě beka. Vyrovnali jsme po nařízené penaltě a navíc se povedlo v posledních okamžicích první půle otočit. Po přestávce jsme hráli proti deseti, takže jsme toho logicky měli hned využít. Jenže nám to paradoxně spíš ublížilo. Chlapci si asi mysleli, že teď už všechno půjde samo a přepustili aktivitu domácím. Ti toho samozřejmě využili a dokonce srovnali. Naštěstí se přece jenom vzpamatovali a dvěma góly nám zajistili všechny body. Když se tak za tím ohlédnu, tak jsme byli ti šťastnější.“

Slavoj Hrdějovice - SK Čtyři Dvory 2:4 (1:2)

Góly: 26. a 54. Jordán - 41. (pen.) a 45. Raab, 65. Maruška, 90. Čepička. Rozhodčí: Vítek - Tauber, Ryneš. ŽK: 1:0.  ČK: 1:0 (brankář Novák o přestávce). Diváků: 60.

Hrdějovice: Novák - Fajtl, Kotlas, Sloup, Nedorost, Pimpara, Kukačka, Studnička, Kučera (67. Kasper), Mašek (74. Suchan), Jordán.

Čt. Dvory: P. Sobolík – Pecha, Vajo, Váňa (89. Sedlic), Matušek, Zeman (67. Čermák), Raab, D. Sobolík, Král, Maruška (81. Čepička), Nečekal.

Napsal(a) Milan Šíma | Foto Ján Honza