Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Čimelice hrály s béčkem Táborska bez gólů, brankáři Slavík a Zadražil se nenudili

 
úterý, 19. září 2017, 14:04

V 6. kole KP zavítalo mužstvo Čimelic na hřiště na Soukeníku. Venku je táborská rezerva stoprocentní, ale doma na první vítězství stále čeká. Nedočkala se ani s Čimelicemi, obejít se musela bez střelce Nováka.

Již ve 3.minutě se dostal do výborné šance Nosek, ale jeho střela levačkou mířila vedle domácí branky. V 10.minutě se na druhé straně dostal do dobré příležitosti domácí Bong, ale i jeho pokus skončil mimo.

V dalším průběhu utkání se útoky střídaly na obou stranách. Ale ani pokusy Zelenky a Řezáče neskončily v síti. Ve 26.minutě se dostal do gólové šance domácí Kostka, ale Slavík byl proti. O minutu později Slavík opět čaroval a vychytal brankovou příležitost Peterky. Ve 39.minutě se čimelickým zranil Říha a musela pro něho přijet záchranka. Při nezaviněném souboji o míč si zranil kotník na levé noze. Zbytek prvního poločasu se dohrál bez větších šancí.

Druhý poločas začali domácí náporem, ale Slavík v brance kouzlil. V 52.minutě chytil gólovou šance domácího Mischnika. V 55.minutě utekl Rambous po pravé straně, nacentroval

na Zelenku, ale jeho hlavička mířila vedle domácí branky. V 60.minutě vystřelil z velké dálky Listopad, táborský brankář vyrazil míč před sebe přímo na kopačky Suchana, ale ten pálil jen do břevna. Za dvě minuty zahrával Listopad přímý kop ze 30 metrů a prudkou střelu vyrazil gólman Zadražil konečky prstů na rohový kop. V 66.minutě musel likvidovat střelu Zelenky. Čimeličtí stále získávali v této fázi utkání mírnou převahu, ale bez výsledku.

V samotném závěru se dostal do obrovské příležitost Rambous, ale protlačit míč do sítě se mu nepodařilo a tak utkání skončilo bez branek. Zdá se, že čimeličtí budou muset vyhlásit konkurz na střelce.


FC MAS Táborsko B - SK SIKO Čimelice 0:0

Rozhodčí: Lovětínský - Herzog, Vican. DFA: Hanzal. ŽK: 2:3 (Škarda, Kopřiva - Řezáč, Viták, Suchan). Diváci: 85.

Táborsko: Zadražil – Bouchal, Bong (83. Mareš), Mácha, T. Větrovský – Vozihnoj (80. Drs), Škarda, Peterka, Kopřiva (70. Kubín), Mischnik – Kostka. Trenér Martin Štica.

Čimelice: Slavík - Řezáč, Němec, Listopad, Viták -Zelenka, Káš, Říha (39. Rambous), Nosek (90. Hadáček) - Hegenbart, Suchan (88. Klimeš). Trenér Tomáš Smrčina.

 
 
Napsal(a) Josef Ťupa | Foto Karolína Kabíčková