Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Na loučovickém pažitu vládla Nová Ves

 
středa, 6. září 2017, 07:16

Loučovice šly do souboje s Novou Vsí se stoprocentní bilancí z úvodních dvou kol I. B třídy, skupiny A, ale tentokrát si vylámaly zuby na zkušené novoveské obraně. A když se prosadil útočný tandem Procházka – Janeček, zrodil se debakl domácích 0:4.

Začátek patřil N. Vsi. Ve třetí minutě patičkou Janeček uvolnil u lajny Nováka, ten parádním centrem našel na zadní tyči Procházku, který hlavou trefil poloodkrytou bránu, 0:1. V 6. minutě střídali domácí nuceně brankáře. Moc práce, ale neměl. Hra se odehrávala spíše ve středu hřiště, kde bylo k vidění spousta nepřesností.

Až v 19. minutě musel krotit slabou střelu loučovického Tomana Bartizal. Ve 23. minutě zahrozili hosté, Neumann přihrával podél branky, přihrávku vyrazil brankář Koutský k Brožkovi, ten trefil pouze nohy bránícího hráče. Ve 27. minutě hlavičkoval po přímém kopu Boháč, gólman jen vyrazil před Janečka, který ve stoprocentní šanci trefil opět nohu Koutského.

Až ke konci poločasu se mohli hosté opět radovat. Holý našel na zadní tyči Janečka, který si s balónem nedělal dlouhé starosti, 0:2.

Ve druhé půli už N. Ves s přehledem držela svůj náskok. Hrála ze zajištěné obrany a čekala na brejky. Čekání se vyplatilo v 75. minutě, když po odkopu z obrany vyplaval sám před brankářem Janeček, 0:3. O pět minut později se míč po ose Vávra, Janeček, Holý dostal až k Procházkovi, který svůj samostatný nájezd zakončil střelou okolo brankáře, 0:4 po nádherné kombinaci. Domácí hned na to vyzkoušeli Bartizala, který střelu pod břevno vytěsnil na roh. Po něm opět ohrozili Bartizala, ale se střelou si poradil. 

Hosté s podporou věrných fanoušků, kteří se vydali do dalekých Loučovic, vyhráli 4:0. V dalším utkání hostí doma Frymburk.


Vltavan Loučovice - TJ Nová Ves 0:4 (0:2)

Góly: 4. a 80. Procházka, 38. a 56. Janeček.

Sestava N. Vsi: Bartizal - Novák, Boháč (K), Češka, Fr. Vávra – V. Brožka (59. Beneš), Graman, Holý, Neumann ml. - Procházka, Janeček.

Napsal(a) TJ Nová Ves