Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

VIDEO: Petr Listopad si řekl o nominaci na Gól roku. Darido, kdes to trénoval? křičeli fanoušci

 
úterý, 5. září 2017, 11:49

Ve 4. kole krajského přeboru zavítalo mužstvo Čimelic na hřiště nováčka soutěže TJ Nová Včelnice.

Čimeličtí bez několika hráčů základní sestavy začali utkání velice dobře. Prvních pět minut prakticky domácí k ničemu nepustili. Po dvou rohových kopech byl v 6. minutě nařízen přímý kop pro hosty. K míči se postavil Listopad a nevídanou střelou z 35 metrů nedal domácímu brankáři Holickému možnost zasáhnout.

Poté hra upadla do průměru, přesto měli Čimelice navrch a domácí nepouštěli do šancí. Domácí za první půli kopali pouze dva rohové kopy, ale zásadně branku Čimelic neohrozili. Rovněž tak čimeličtí si nevytvořili žádnou vážnější příležitost k navýšení skóre.

Druhý poločas opět začaly Čimelice aktivněji. Prvních patnáct minut druhé půle se čimeličtí usadili na polovině domácích, ale ani z několika rohových kopů nedokázali domácího brankáře ohrozit. V 68.minutě sice opět Listopad vstřelil branku, ale ta nebyla uznána pro ofsajd. V 82.minutě se po rohovém kopu Listopada dostal do šance Viták, avšak na poslední chvíli vykopl míč jeden z obránců z brankové čáry. Z dalšího rohového kopu Listopada skončil centr na tyči domácí branky.

V samotném závěru utkání se po přihrávce Káše dostal do šance Hadáček, ale mířil vedle branky. Domácí se sice snažili o vyrovnání, ale jejich pokusy končily většinou na pozorné obraně Čimelic.

Tomáš Smrčina, trenér Čimelic: „Náš výkon v Nové Včelnici rozhodně nebyl ideální. Asi se na hráčích podepsala dlouhá cesta autobusem, protože celý zápas, vyjma dvakrát deseti minut, jsme byli těžkopádní, nedařila se nám kombinace a víc jsme se věnovali diskutováním mezi sebou, než hře. Na druhou stranu jsme dobře bránili a nepouštěli jsme soupeře do gólových šancí. Vytvořili jsme si z brejků i řadu dalších šancí, které měl např. Suchan, Hegenbart nebo Listopad, kterému nebyl uznán gól pro ofsajd. Domácí nám dělali velký problém svojí rychlostí a při pohledu na jejich sestavu musím říct, že mají do budoucna zajímavý tým. Pokud by se jim povedlo k řadě mladých hráčů doplnit o jednoho, dva zkušené, nebudou hrát v KP druhé housle. I tak si vážíme tří bodů, které jsme získali, protože podle mě se odtud nebudou snadno vozit body.“


TJ Nová Včelnice – SK SIKO Čimelice 0:1 (0:1) 

Gól: 6. Listopad. Rozhodčí: Tupý – Jarolím, Klátil. DFA: Bumba. ŽK: 1:1 (Tuček – Slavík). Diváci: 220.

N. Včelnice: Holický – Průša (77. Berounský), Blažek, Šlapanský (46. V. Hornát), Vokuš (86. M. Hornát) – Mareš, Didek, Tuček, Petráš – Nebeský (46. Vaš), Pacholík. Trenér Roman Vajda.

Čimelice: Slavík – Listopad, Němec, Bednařík, Viták -Zelenka, Káš (90. Bašta), Říha (89. Hadáček), Nosek (75. Gottfried), Hegenbart (90. Nekl) – Suchan (79. Klimeš). Trenér Tomáš Smrčina.

Napsal(a) Josef Ťupa | Foto SK SIKO Čimelice