Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Úplná sestava, spokojený trenér Balík a tři body nad D. Bukovskem

 
středa, 30. srpna 2017, 10:18

Na rozdíl od minulého utkání bylo ratibořské mužstvo kompletní a na hře proti D. Bukovsku to bylo znát. Jeho vítězství mohlo být mnohem vyšší, ale řadu šancí včetně penalty neproměnilo a v závěru utkání dovolilo soupeři korigovat, tři body ale zůstaly doma a na konci utkání svítilo na ukazateli skóre 2:1.

Hodnocení utkání očima trenéra Ratibořských Hor Milana Balíka: „K utkání jsme tentokrát nastoupili v kvalitnější sestavě. Z počátku utkání jsme si vytvořili několik slibných gólových šancí, ty jsme ale bohužel nevyužili. Hru jsme ale i nadále kontrolovali a překrásným gólem Michala Prokeše z 25 metrů jsme se ujali ve 21. minutě vedení. Škoda je neproměněné penalty Michala Prokeše minutu před koncem poločasu, kdy jsme své vedení mohli ještě pojistit. Do druhého poločasu soupeř nastoupil s větší agresivitou a touhou po vyrovnání. Naši hráči ale i nadále bojovali a hned ve 47. minutě jsme po hezké akci gólem Jiřího Vaněčka zvýšili své vedení na 2:0. S přibývajícím časem jsme se soustředili na udržení výsledku, škoda je obdržené branky v samém závěru utkání. Za výkon, bojovnost a nasazení musím pochválit celé mužstvo, vyzdvihnout bych chtěl výkony gólmana Václava Krcha, stopera Davida Kutiše a v útoku neustále bojujícího Filipa Kmenta. Ještě jednou díky všem za předvedený výkon a získané body. Děkuji i divákům, kteří nás přišli i v nedělním termínu podpořit v hojném počtu. V našem příštím utkání nastoupíme v sobotu 2. 9. od 17.00 na hřišti Sokola Kardašova Řečice.“


SK Ratibořské Hory - TJ Dolní Bukovsko 2:1 (1:0)

Branky: 21. Prokeš (a ve 44. nedal penaltu), 47. Vaněček - 87. Cihla. Rozhodčí: Dimitrov - Novotný, Mraček. ŽK: 4:3 (P. Mareš, Kment, Kutiš, Homola). Diváci: 80.

Sestava Rat. Hor: Krch - Skopec, Kutiš, O. Balík, Janošík - Vaněček, Fišer, Prokeš, Homola - P. Mareš, Kment (90. Feichtinger).

Napsal(a) SK Ratibořské Hory