Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Pohár starosty obce Planá zůstal doma

 
neděle, 6. srpna 2017, 06:16

V Plané u Č. Budějovic proběhl v sobotu 5. 8. 2017 již 26. ročník letního turnaje O pohár starosty obce Planá za účasti SK Planá (I. A), Srubec (OP), Mladé (OP), Dobrá Voda (I. A).

1. ZÁPASY

SK Planá - Slavoj Srubec 3:1

Góly: Svobodný 3 – Budějcký.

Hosté sehráli s účastníkem z vyšší soutěže vyrovnanou partii, zvládli srovnat na 1:1 a o další branku je připravil ofsajd signalizovaný pomezním. Domácím vystřílela finále útočná posila Milan Svobodný.

SK Mladé - SK Dobrá Voda 2:3

Góly: Vokáč, Linhart -  Hostek 2, Šteyer.

Mladé je už pravidelným účastníkem turnaje a vždy v Plané předvede dobrý fotbal. Tentokrát potrápilo Dobrou Vodu, která musela otáčet skóre a Hostek rozhodl duel až v 57. minutě (hrálo se 2x30 minut).

O 3. MÍSTO

Slavoj Srubec - SK Mladé 2:3 po penaltách

Góly: Fatura, Ditrich – P. Schuster, Tondr.

V zápase o bronz padaly branky až ve druhé půli. Srubec dotáhl manko a rozhodnout musely penalty. Jenomže v nich se oba celky trápily, nakonec uspěli hráči Mladého.

FINÁLE

SK Planá - SK Dobrá Voda 5:1

Góly: O. Hotový, Szabó, Špírek z pen., J. Pintér, Kitzler – Šteyer.

Dobrou Vodu v první půli podržel brankář Pauer, dvakrát ho navíc zachránila branková konstrukce. To hosté byli v zakončení efektivní a po úniku Šteyera už domácí nedokázali míč vykopnout před brankovou čárou. Ve druhé půli ale domácí předvedli velký obrat a slavili obhajobu prvenství v domácím turnaji.

Nejlepší hráč turnaje: Marek Rosa (Dobrá Voda)
Nejlepší střelce: Milan Svobodný (Planá)
Nejlepší brankář: Jakub Hotový (Planá)

 
 
Napsal(a) Michal Špírek | Foto SK Planá